در حال بارگذاری ...
به کارگردانی کوشک جلالی در تالار خانه هنر تبریز

«موسیو ابراهیم» وارد می شود

دی و بهمن ماه سال جاری تئاتر تبریز میزبان دو نمایش به کارگردانی علیرضا کوشک جلالی خواهد بود. به گزارش آذربایجان شرقی - مهرداد خردمند؛ نمایش «موسیو ابراهیم» بر اساس رمان موسیو ابراهیم و گل‌های قرآن اریک امانوئل اشمیت و نمایش “چو عضوی به درد آورد روزگار” بر اساس نمایش پزشک نازنین نیل سایمون (ترجمه شهرام زرگر) به نویسندگی و کارگردانی علیرضا کوشک جلالی در تبریز به روی صحنه می‌روند.

دی و بهمن ماه سال جاری تئاتر تبریز میزبان دو نمایش به کارگردانی علیرضا کوشک جلالی خواهد بود.
به گزارش آذربایجان شرقی - مهرداد خردمند؛ نمایش «موسیو ابراهیم» بر اساس رمان موسیو ابراهیم و گل‌های قرآن اریک امانوئل اشمیت و نمایش “چو عضوی به درد آورد روزگار” بر اساس نمایش پزشک نازنین نیل سایمون (ترجمه شهرام زرگر) به نویسندگی و کارگردانی علیرضا کوشک جلالی در تبریز به روی صحنه می‌روند.
بر اساس این گزارش نمایش «موسیو ابراهیم» به تهیه‌کنندگی وحید محمدی و با بازی رامین ریاضی و فرید ادهمی از ۱۰ دی ماه، ساعت ۲۰ در تالار شمس خانه هنر اجرای عمومی می‌شود.
این گزارش حاکی است نمایش «چو عضوی به درد آورد روزگار» نیز ۱۰ دی ماه ساعت ۱۷:۳۰ در تالار شمس به صورت تک اجرا به روی صحنه خواهد رفت و اجرای عمومی این نمایش از بهمن ماه خواهد بود.
گفتنی است علیرضا کوشک جلالی نمایش «چو عضوی به درد آورد روزگار» را با حضور و بازی هنرجویان و فارغ‌التحصیلان آموزشگاه تئاتر و سینمای شکلک کارگردانی کرده‌است.

علیرضا کوشک جلالی زاده ۲۰ فروردین سال ۱۳۳۷ در تهران، نویسنده، نمایش‌نامه‌نویس و کارگردان تئاتر است. وی عضو کانون کارگردانان آلمان و ایران بوده و از سال ۱۹۸۶ در آلمان به عنوان نویسنده و کارگردان مشغول کار است.

کوشک جلالی در سال ۱۳۹۳ از طرف وزارت ارشاد، مدرک درجه یک هنری را دریافت کرد. وی تاکنون بیش از ۴۰ نمایش در آلمان و ۱۵ نمایش‌نامه در ایران به روی صحنه برده و جوایز زیادی در زمینه کارگردانی و نویسندگی در فستیوال‌های تئاتری بین‌المللی کسب کرده‌است. وی در سال‌های اخیر توجه خاصی به تئاترشهرستان‌ها داشته‌است. سال ۹۲ نمایش «روبینسون و کروزو» را در تبریز (کار برگزیده از دید تماشاچیان در جشنواره فجر/مشهد) و سال ۹۳ “پستچی پابلو نروداً را در کاشان و «خدای کشتار» را در تبریز با هنرمندان بومی به صحنه برده‌ است.

برگزاری چندین کارگاه آموزشی بازیگری، کارگردانی در تبریز، کرج، رشت، کاشان، کرمان، اهواز، آمل، یاسوج، بندر لنگه، گرگان، رشت، شیراز، اردبیل، خرم آباد، لنگرود، نوشهر، بندر دیربوشهر، نوشهر و ورامین و اجرای ۱۳ نمایش با بهره مندی از هنرمندان بومی این شهرستانها نمونه بارز عشق او به وطن است.




مطالب مرتبط

پیشکسوت تئاتر تبریز مطرح کرد

ابراهیم عباسعلیزاده: روند برگزاری اولین روز جشنواره سهند مطلوب بود
پیشکسوت تئاتر تبریز مطرح کرد

ابراهیم عباسعلیزاده: روند برگزاری اولین روز جشنواره سهند مطلوب بود

پیشکسوت عرصه تئاتر تبریز روند اجرای نخستین روز از برگزاری جشنواره تئاتر مناطقه‌ای سهند در تبریز را مطلوب دانست و با ابراز امیدواری درباره توسعه امکانات در تئاتر استان‌ها گفت امید که شاهد موفقیت‌های بیش از پیش باشیم.

|

پیام مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان‌شرقی به جشنواره تئاتر منطقه‌ای سهند

پیام مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان‌شرقی به جشنواره تئاتر منطقه‌ای سهند

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان‌شرقی، در پیامی به مناسبت برگزاری جشنواره تئاتر منطقه‌ای سهند در تبریز، نوشت آنچه که امروز به عنوان هنر تئاتر متبلور شده و به منصه‌ ظهور رسیده، به واقع ثمره‌ اندیشه‌ انسان‌هایی فرهنگ مدار است که باورهای الهی،‌ انسانی و اجتماعی را ...

|

پیام استاندار آذربایجان‌شرقی به جشنواره تئاتر منطقه‌ای سهند

پیام استاندار آذربایجان‌شرقی به جشنواره تئاتر منطقه‌ای سهند

استاندار آذربایجان‌شرقی، در پیامی به مناسبت برگزاری جشنواره تئاتر منطقه‌ای سهند در تبریز، این رویداد را محلی برای نمایش تنوع و تعدد نگرش‌ها و ‌اندیشه‌ها دانست که فضایی مناسب را فراهم می‌کند تا اصحاب هنر در کنار هم قرار بگیرند.

|

گفت‌وگو با حسین اصل عبداللهی، مدرس، نویسنده و کارگردان تئاتر

برای شناخت بهتر، انسان را در پرانتز قرار دادم
گفت‌وگو با حسین اصل عبداللهی، مدرس، نویسنده و کارگردان تئاتر

برای شناخت بهتر، انسان را در پرانتز قرار دادم

حسین عبداللهی، مدرس و کارگردان تئاتر با نقل این جمله هوسرل که «برای شناخت هر پدیده‌ای، باید آن را در پرانتز قرار بدهیم»، می‌گوید برای شناخت و گذاشتن ذات انسانی در بوته آزمایش، در نمایش «پرانتز باز انسان پرانتز بسته»، وجود و ماهیت انسان را در پرانتز قرار داده است.

|

نظرات کاربران