در حال بارگذاری ...
تازه ترین اثر علی پوریان به روی صحنه رفت

پوریان با زنان ما آمد

به گزارش آذربایجان شرقی – مهرداد خردمند؛ چهارشنبه ۲۰ آذر ۱۳۹۸، علی پوریان جدید ترین اثر نمایشی خود را به روی صحنه برد. «زنان ما» نام نمایشی است که اریک اسوس فرانسوی آن را نوشته است و ساناز فلاح فرد آن را ترجمه کرده است. «زنان ما» حکایتی از دورهمی سه دوست قدیمی به نام های سیمون، پل و مکس است که شب مهمانی با تاخیر سیمون مواجه می شوند و این تاخیر باعث به وجود آمدن چالش در زندگی هر سه آن ها می شود.

سیمون: من استل رو کشتم! پل: ببخشید؟ مکس: چی گفت؟ اشتباه شنیدم؟ پل: سیمون، دوباره بگو! سیمون: ... من استل رو کشتم. درنگ. مکس: گشتی این بهانه رو پیدا کردی؟ فکر کردی ما دوتا خریم؟ سیمون: من کشتمش. پل: استل؟ کشتیش؟ واسه چی کشتیش؟ کجا؟ کی؟ چطوری؟ سیمون: تو خونه خودمون. سه ربع پیش. با دست‌هام. مکس: دست‌هات... پل: سیمون چی داری می‌گی؟ خواب دیدی؟ سیمون: خواب ندیدم.

به گزارش آذربایجان شرقی – مهرداد خردمند؛ چند سال پیش وقتی برای اولین بار بازی علی پوریان را دیدم در یادداشتی برای همشهری نوشتم، پوریان مخاطب خود را خوب می شناسد. حالا پس از چند سال و تماشای چندین اثر از پوریان بیشتر این مسئله بیش از پیش ملموس است. جایی که تمام نمایش های او با استقبال انبوه مخاطبان تئاتر تبریز روبرو می شود و کافی است نام علی پوریان در ابتدا و انتهای نمایشی به عنوان کارگردان یا بازیگر بیاید، آن وقت است که برای تماشای این نمایش باید از چند روز قبل بلیط خرید.

چهارشنبه 20 آذر 1398، علی پوریان جدید ترین اثر نمایشی خود را به روی صحنه برد. «زنان ما» نام نمایشی است که اریک اسوس فرانسوی آن را نوشته است و ساناز فلاح فرد آن را ترجمه کرده است. «زنان ما» حکایتی از دورهمی سه دوست قدیمی به نام های سیمون، پل و مکس است که شب مهمانی با تاخیر سیمون مواجه می شوند و این تاخیر باعث به وجود آمدن چالش در زندگی هر سه آن ها می شود.

«زنان ما» از 20 آذر در پلاتو تئاتر مستقل موسسه بین المللی الف، واقع در مجتمع فرهنگی هنری 29 بهمن تبریز به روی صحنه رفته است و از همان روزهای نخست با استقبال انبوه مخاطبان تئاتر روبرو شده است. این نمایش هر شب از ساعت 19:30 میزبان مخاطبان است و مدت اجرای آن نیز 80 دقیقه می باشد. همچنین در فضای مجازی نیز استقبال علاقه مندان و دنبال کنندگان آثار علی پوریان استقبال چشمگیری را از این نمایش به عمل آورده اند.

عوامل نمایش «زنان ما»:

نویسنده: اریک اسوس، مترجم: ساناز فلاح فرد، کارگردان،: علی پوریان، بازیگران:، جمال ساقی نژاد، مهرداد نیکجو، علی پوریان، دستیاران کارگردان: وحیده نویدی و احسان بهطاسی، اجرای دکور:  یاسین عباسعلینژاد و حسام کاظمی، طراح نور و رنگ بندی صحنه: امیر پور حکمت، دستیار نور: فرهاد عبدی، مدیریت صحنه و اتاق فرمان: سهند رحیم بخش، پویا رادنیا، طراحی پوستر: مه ناز معصوم زاده، تبلیغات: سپیده جلالی، عکاس: فرناز مطلوبی، طراح گریم: مینا پناهی، اجرای گریم: فرزاد ایمانی، مدیر روابط عمومی: مهرداد خردمند




مطالب مرتبط

پیشکسوت تئاتر تبریز مطرح کرد

ابراهیم عباسعلیزاده: روند برگزاری اولین روز جشنواره سهند مطلوب بود
پیشکسوت تئاتر تبریز مطرح کرد

ابراهیم عباسعلیزاده: روند برگزاری اولین روز جشنواره سهند مطلوب بود

پیشکسوت عرصه تئاتر تبریز روند اجرای نخستین روز از برگزاری جشنواره تئاتر مناطقه‌ای سهند در تبریز را مطلوب دانست و با ابراز امیدواری درباره توسعه امکانات در تئاتر استان‌ها گفت امید که شاهد موفقیت‌های بیش از پیش باشیم.

|

پیام مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان‌شرقی به جشنواره تئاتر منطقه‌ای سهند

پیام مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان‌شرقی به جشنواره تئاتر منطقه‌ای سهند

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان‌شرقی، در پیامی به مناسبت برگزاری جشنواره تئاتر منطقه‌ای سهند در تبریز، نوشت آنچه که امروز به عنوان هنر تئاتر متبلور شده و به منصه‌ ظهور رسیده، به واقع ثمره‌ اندیشه‌ انسان‌هایی فرهنگ مدار است که باورهای الهی،‌ انسانی و اجتماعی را ...

|

پیام استاندار آذربایجان‌شرقی به جشنواره تئاتر منطقه‌ای سهند

پیام استاندار آذربایجان‌شرقی به جشنواره تئاتر منطقه‌ای سهند

استاندار آذربایجان‌شرقی، در پیامی به مناسبت برگزاری جشنواره تئاتر منطقه‌ای سهند در تبریز، این رویداد را محلی برای نمایش تنوع و تعدد نگرش‌ها و ‌اندیشه‌ها دانست که فضایی مناسب را فراهم می‌کند تا اصحاب هنر در کنار هم قرار بگیرند.

|

گفت‌وگو با حسین اصل عبداللهی، مدرس، نویسنده و کارگردان تئاتر

برای شناخت بهتر، انسان را در پرانتز قرار دادم
گفت‌وگو با حسین اصل عبداللهی، مدرس، نویسنده و کارگردان تئاتر

برای شناخت بهتر، انسان را در پرانتز قرار دادم

حسین عبداللهی، مدرس و کارگردان تئاتر با نقل این جمله هوسرل که «برای شناخت هر پدیده‌ای، باید آن را در پرانتز قرار بدهیم»، می‌گوید برای شناخت و گذاشتن ذات انسانی در بوته آزمایش، در نمایش «پرانتز باز انسان پرانتز بسته»، وجود و ماهیت انسان را در پرانتز قرار داده است.

|

نظرات کاربران