در حال بارگذاری ...
با 18 اجرای پر مخاطب، «مسیو» تمدید شد

نگاهی به نمایش «مسیو»، تازه ترین همکاری شریعت و ایرانزاد

به گزارش آذربایجان شرقی - مهرداد خردمند؛ نمایش «مسیو» به نویسندگی اکبر شریعت و کارگردانی نازیلا ایرانزاد بنام که از ۱۳ بهمن به روی صحنه رفته بود به دلیل استقبال تماشاگران و مخاطبان تئاتر تبریز تمدید شد.

به گزارش آذربایجان شرقی - مهرداد خردمند؛ نمایش «مسیو» به نویسندگی اکبر شریعت و کارگردانی نازیلا ایرانزاد بنام که از 13 بهمن به روی صحنه رفته بود به دلیل استقبال تماشاگران و مخاطبان تئاتر تبریز تمدید شد. مسیو به نمایش برهه ای از زندگی مردمان دوران انقلاب مشروطه در تبریز می پردازد. روحیه آزادی خواهی، مبارزات، قهرمانی ها و تحول شخصیت ها در گذر زمان از جمله چیزهایی است که اکبر شریعت در نمایشنامه مسیو نگاشته و نازیلا ایرانزاد بنام آن را به روی صحنه برده است. کربلایی علی مسیو نام یکی از روشنفکران و مبارزان دوران مشروطه است که بسیاری وی را مغز متفکر و تئوریسین مبارزات انجمن غیبی و مشروطه خواهان آذربایجان می دانند. قصه های موازی که نویسنده در کنار پرداخت به شخصیت مسیو برای مخاطب تعریف می کند در راستا با وامی است که شریعت از مشروطه گرفته است.

این نمایش از همان روز ابتدایی که میزبان اصحاب رسانه و عکاسان خبری تبریز بود تا 30 بهمن مورد استقبال بی نظیر مخاطبان تئاتر در آذربایجان واقع شده است؛ صندلی های پر تمامی اجراهای «مسیو» و درخواست های استقبال شهروندانی که هنوز موفق به تماشای این اثر نشده اند، عوامل این نمایش را بر آن داشت تا 10 روز دیگر این «مسیو» را سرپا و روی صحنه نگاه دارند و مهر تمدید 10 روزه را بر پوستر این نمایش بزنند.

«مسیو» به نویسندگی اکبر شریعت، کارگردانی نازیلا ایرانزاد بنام و تهیه کنندگی بهنام بیرامی از 13 بهمن در پلاتو تئاتر مستقل موسسه بین المللی الف واقع در مجتمع فرهنگی هنری 29 بهمن تبریز به روی صحنه رفته استو این نمایش با تمدید 10 روزه، هر شب از ساعت 19:30 میزبان مخاطبان تئاتر و علاقه مندان به تاریخ مشروطه است.

نویسنده: اکبر شریعت، کارگردان: نازیلا ایران زاد بنام، تهیه کننده: بهنام بیرامی، آهنگساز: شاهرخ پناهی

بازیگران: محمد رضا قنبری، مهدی سمساری، علی عباس پور، محمد اردوبادی، وحید شیرزاد، مریم زارع، الهه بابایی، وحید آقایی، مسعود مهدی پور، علی صدقی، تورج مختاری

موسیقی: شهریار صدیق، سعید میرزازاده، آتیلا رسولی، کاوه خجسته، یوسف محرمیان، حسن سادات، محمدرضا جدیری، شاهرخ پناهی فرد، پویا راعیان، مشاور کارگردان: اکبر شریعت، دستیار کارگردان: علی عباس پور، افکتور: پانته آ پناهی فرد، مدیر صحنه: سجاد گوزلی، عکاس: اسماعیل پیرپناهی، نور: جواد خوشوقتی، سامان ارمی ، گریم: فلورا تقیام، بروشور و پوستر: افشین مجربی تبریزی ، تیزر: علی رجبی، طراح لباس: احد آذرخش، محمدرضا فلاحیان، دستیار لباس: شبنم علمی، مشاور تبلیغات: مهدی ولی زاده، دستیار صحنه: نیلوفر وفایی، آکساسوار : رضا فلاحیان، رضا سرابی، آقای حسن زاده، تدارکات: مهدی سلمان پور، مدیر روابط عمومی: مهرداد خردمند




مطالب مرتبط

پیشکسوت تئاتر تبریز مطرح کرد

ابراهیم عباسعلیزاده: روند برگزاری اولین روز جشنواره سهند مطلوب بود
پیشکسوت تئاتر تبریز مطرح کرد

ابراهیم عباسعلیزاده: روند برگزاری اولین روز جشنواره سهند مطلوب بود

پیشکسوت عرصه تئاتر تبریز روند اجرای نخستین روز از برگزاری جشنواره تئاتر مناطقه‌ای سهند در تبریز را مطلوب دانست و با ابراز امیدواری درباره توسعه امکانات در تئاتر استان‌ها گفت امید که شاهد موفقیت‌های بیش از پیش باشیم.

|

پیام مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان‌شرقی به جشنواره تئاتر منطقه‌ای سهند

پیام مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان‌شرقی به جشنواره تئاتر منطقه‌ای سهند

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان‌شرقی، در پیامی به مناسبت برگزاری جشنواره تئاتر منطقه‌ای سهند در تبریز، نوشت آنچه که امروز به عنوان هنر تئاتر متبلور شده و به منصه‌ ظهور رسیده، به واقع ثمره‌ اندیشه‌ انسان‌هایی فرهنگ مدار است که باورهای الهی،‌ انسانی و اجتماعی را ...

|

پیام استاندار آذربایجان‌شرقی به جشنواره تئاتر منطقه‌ای سهند

پیام استاندار آذربایجان‌شرقی به جشنواره تئاتر منطقه‌ای سهند

استاندار آذربایجان‌شرقی، در پیامی به مناسبت برگزاری جشنواره تئاتر منطقه‌ای سهند در تبریز، این رویداد را محلی برای نمایش تنوع و تعدد نگرش‌ها و ‌اندیشه‌ها دانست که فضایی مناسب را فراهم می‌کند تا اصحاب هنر در کنار هم قرار بگیرند.

|

گفت‌وگو با حسین اصل عبداللهی، مدرس، نویسنده و کارگردان تئاتر

برای شناخت بهتر، انسان را در پرانتز قرار دادم
گفت‌وگو با حسین اصل عبداللهی، مدرس، نویسنده و کارگردان تئاتر

برای شناخت بهتر، انسان را در پرانتز قرار دادم

حسین عبداللهی، مدرس و کارگردان تئاتر با نقل این جمله هوسرل که «برای شناخت هر پدیده‌ای، باید آن را در پرانتز قرار بدهیم»، می‌گوید برای شناخت و گذاشتن ذات انسانی در بوته آزمایش، در نمایش «پرانتز باز انسان پرانتز بسته»، وجود و ماهیت انسان را در پرانتز قرار داده است.

|

نظرات کاربران