در حال بارگذاری ...
طی نشستی در محل حوزه هنری آذربایجان شرقی

از پوستر نمایش « روزهای بی قوام » رونمایی شد

« نمایش روزهای بی‌قوام» به مناسبت چهل سالگی انقلاب اسلامی شنبه هفته آینده همزمان با سایر شهرهای کشور در تبریز نیز به روی صحنه می‌رود. نمایش «روزهای بی‌قوام» از سوی مرکز هنرهای نمایش حوزه هنری به گروه‌های مختلف در همه استان‌ها سپرده شده که این نمایش در آذربایجان‌شرقی توسط سیامک افسایی کارگردانی می شود.

به گزارش آذربایجان شرقی به نقل از روابط عمومی حوزه هنری آذربایجان‌شرقی، « نمایش روزهای بی‌قوام» به مناسبت چهل سالگی انقلاب اسلامی شنبه هفته آینده همزمان با سایر شهرهای کشور در تبریز نیز به روی صحنه می‌رود.

نمایش «روزهای بی‌قوام» از سوی مرکز هنرهای نمایش حوزه هنری به گروه‌های مختلف در همه استان‌ها سپرده شده که این نمایش در آذربایجان‌شرقی توسط سیامک افسایی کارگردانی می شود.

این نمایش روایتگر روزهای آغازین انقلاب اسلامی و قیام ۲۹ بهمن ۵۶ مردم تبریز است.

در آیین رونمایی پوستر این نمایش، سید محمدحسین بلاغی، سرپرست حوزه هنری آذربایجان شرقی نمایش روزهای بی‌قوام را یک اثر فاخر در زمینه تئاتر عنوان کرد و گفت: حوزه هنری اساساً در زمینه هنرهای دینی و انقلابی فعالیت می‌کند.

وی افزود: تربیت هنرمندان متخصص و تولید آثار فاخر هنری؛ دو مأموریت مهم حوزه هنری است.

وی با اشاره به برنامه های جشن ۴۰ سالگی انقلاب اسلامی توسط حوزه هنری استان اظهار کرد: این نهاد، برنامه‌های خوبی در راستای این جشن، تدارک دیده شده که نمایش «روزهای بی‌قوام» یکی از چندین برنامه شاخص حوزه هنری استان است که به این مناسبت اجرا می شود.

بلاغی از تولید کتاب های تخصصی و پژوهشی توسط حوزه هنری استان خبر داد و گفت: در ایام دهه فجر، از کتاب های تخصصی رونمایی می شود و همچنین سرود رهبری به مناسبت ۲۹ بهمن ویژه دیدار مردم آذربایجان با مقام معظم رهبری رونمایی می شود.

وی در بخش دیگر از افتتاح پروژه عمرانی توسط حوزه هنری خبر داد و گفت: همزمان با افتتاحیه نمایش «روزهای بی‌قوام» و نمایشگاه عکس، نگارخانه تخصصی مهر و تماشاخانه تخصصی ماه با اعتباری بالغ بر ۵۰۰ میلیون تومان افتتاح می‌شود.

در ادامه این مراسم، سیامک افسایی، کارگردان این نمایش اظهار کرد: نمایش روزهای بی‌قوام یک متن دست‌نویس است که توسط حوزه هنری در همه استان‌ها به یک شخص سپرده شده است و خوشحالم که در استان آذربایجان شرقی قرعه به نام من افتاده است.

وی افزود: ما زمان زیادی برای کار کردن روی این نمایش نداشتیم. طبق نمایش‌نامه‌ای که وجود داشت، باید از ۱۷ کاراکتر برای نمایش روزهای بی‌قوام استفاده می‌کردیم، اما شیوه کارگردانی را تغییر دادیم و تعداد کاراکترها را به ۷ نفر رساندیم. به همین دلیل جمال ساقی‌نژاد حدود ۵ نقش را در این نمایش بازی می‌کند.

افسایی خاطرنشان کرد: از بین نمایش‌های کار شده در استان‌ها، سه نمایش برای اجرای عمومی در تهران انتخاب می‌شود.

کارگردان روزهای بی‌قوام در آذربایجان‌شرقی با اشاره به محتوای این نمایش یادآور شد: «قوام» مردی است که مفقود می‌شود و نزدیکان او به همراه همسرش به دنبال یافتن قوام هستند. ما بیشتر سعی کرده‌ایم در این نمایش از شعارزدگی دوری کنیم؛ این قصه در حوالی سال ۵۶ و قیام ۲۹ بهمن مردم تبریز رخ می‌دهد.

 




مطالب مرتبط

پیشکسوت تئاتر تبریز مطرح کرد

ابراهیم عباسعلیزاده: روند برگزاری اولین روز جشنواره سهند مطلوب بود
پیشکسوت تئاتر تبریز مطرح کرد

ابراهیم عباسعلیزاده: روند برگزاری اولین روز جشنواره سهند مطلوب بود

پیشکسوت عرصه تئاتر تبریز روند اجرای نخستین روز از برگزاری جشنواره تئاتر مناطقه‌ای سهند در تبریز را مطلوب دانست و با ابراز امیدواری درباره توسعه امکانات در تئاتر استان‌ها گفت امید که شاهد موفقیت‌های بیش از پیش باشیم.

|

پیام مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان‌شرقی به جشنواره تئاتر منطقه‌ای سهند

پیام مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان‌شرقی به جشنواره تئاتر منطقه‌ای سهند

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان‌شرقی، در پیامی به مناسبت برگزاری جشنواره تئاتر منطقه‌ای سهند در تبریز، نوشت آنچه که امروز به عنوان هنر تئاتر متبلور شده و به منصه‌ ظهور رسیده، به واقع ثمره‌ اندیشه‌ انسان‌هایی فرهنگ مدار است که باورهای الهی،‌ انسانی و اجتماعی را ...

|

پیام استاندار آذربایجان‌شرقی به جشنواره تئاتر منطقه‌ای سهند

پیام استاندار آذربایجان‌شرقی به جشنواره تئاتر منطقه‌ای سهند

استاندار آذربایجان‌شرقی، در پیامی به مناسبت برگزاری جشنواره تئاتر منطقه‌ای سهند در تبریز، این رویداد را محلی برای نمایش تنوع و تعدد نگرش‌ها و ‌اندیشه‌ها دانست که فضایی مناسب را فراهم می‌کند تا اصحاب هنر در کنار هم قرار بگیرند.

|

گفت‌وگو با حسین اصل عبداللهی، مدرس، نویسنده و کارگردان تئاتر

برای شناخت بهتر، انسان را در پرانتز قرار دادم
گفت‌وگو با حسین اصل عبداللهی، مدرس، نویسنده و کارگردان تئاتر

برای شناخت بهتر، انسان را در پرانتز قرار دادم

حسین عبداللهی، مدرس و کارگردان تئاتر با نقل این جمله هوسرل که «برای شناخت هر پدیده‌ای، باید آن را در پرانتز قرار بدهیم»، می‌گوید برای شناخت و گذاشتن ذات انسانی در بوته آزمایش، در نمایش «پرانتز باز انسان پرانتز بسته»، وجود و ماهیت انسان را در پرانتز قرار داده است.

|

نظرات کاربران