در حال بارگذاری ...
استاندار تاکید کرد:

لزوم احیای جایگاه تئاتر با بهره گیری از توان بومی در آذربایجان شرقی

استاندار آذربایجان شرقی نمایش را هنری مردمی و از شاخص های تاریخی شهر تبریز دانست و بر لزوم بهره گیری از توان بومی برای ارتقای جایگاه تئاتر در استان تاکید کرد.

به گزارش تئاتر آذربایجان شرقی، مجید خدابخش در آئین رونمایی از پوستر جشنواره تئاتر خیابانی تبریزیم، ضمن قدردانی از تلاشگران شهر و هنرمندان عزیز تئاتر، ابراز امیدواری کرد شاهد تعالی فرهنگ شهروندی به مدد همراهی شهروندان باشیم.

وی افزود: در ایام مبارک میلاد حضرت ختمی مرتبت هستیم و نگاهی به قرآن که معجزه پیامبر اکرم است نشان می دهد این معجزه ی تاریخ، به لحاظ شکلی نیز از مصادیق هنر است به شکلی که در دوران پیامبر هم ایشان را شاعر می دانستند.

به گفته استاندار آذربایجان شرقی زیبایی از منظر قرآن بسیار توصیف شده است، با اینکه همه‌ مخلوقات آفریده خدا هستند، قرآن می فرماید پیامبر اخلاقی عظیم داشتند.

وی با اشاره به اینکه کار هنر با قلب و روح و احساس و عاطفه سر و کار دارد، گفت: رنگ و لعاب ماندگاری و جادوانه شدن بدون در نظر گرفتن هنر و توصیف در قالب های هنری امکان پذیر نیست.

خدابخش وجود اقسام بسیار متنوعی از هنر را در جامعه مورد تاکید قرار داد و افزود: حیات جامعه به همین هنرها و فرهنگ و اخلاق و ادب بستگی دارد و باقی مصادیق و تکنولوژی ها در مناطق مختلف قابل تکرار هستند اما هنر در ذات خود زیبا و منحصر به فرد است.

به گفته استاندار آذربایجان شرقی مصادیق تاریخی و مذهبی و اجتماعی نیز از رنگ و بوی هنر بی بهره نیستند و موضوع عاشورا به شکل های مختلف در هنر جاری شده است و زیبایی و اثرگذاری آن را می بینیم.

دکتر خدابخش بهره گیری از توان فرهنگی شهر را مد نظر قرارداد و گفت: ما یاد تئاتر موزیکال حیدر بابا در دهه هفتاد را در دل داریم و بسیار لازم است این نمایش و دیگر نمایشها و هنرهای مهم و مورد توجه مردم برای تبریز ۲۰۱۸ دوباره احیا شود.

وی تلاش سالهای گذشته برای توسعه شهر را بسیار ارزشمند دانست و افزود: با وحود اهمیت تلاشهای فنی و عمرانی، «فرهنگ و هنر و ادب» محورهای اصلی تبریز ۲۰۱۸ است و این محورها در معرفی مصادیق فرهنگی و تاریخی مد نظر گردشگران خارجی موثر خواهد بود.

خدابخش رویدادهای مستمر فرهنگی را لازمه شهر در سال ۲۰۱۸ دانست و تصریح کرد: جشنواره های طولانی ف هنگی و هنری می تواند فضای ارزشمندی برای بهره مندی شهروندان و مسافران شهرمان را فراهم آورد.

وی با تاکید بر اینکه هیچ هنری جای هنر دیگر را نمی گیرد، گفت: با اینکه لوح های فشرده موسیقی موجود است اما افراد می آیند و در سالن های کنسرت می نشینند، تئاتر و دیگر هنرها هم به همین جهت مورد اقبال است.

استاندار آذربایجان شرقی تاثیر گذاری دین مبین در حوزه فکر و روح را به جهت همین نگاه فرهنگی دانست و گفت: آرامش قلب با یاد خداست و تسری این حس در سطح جامعه به آرامش جامعه یاری می رساند.

وی در خاتمه گفت: از حجت الاسلام حمیدی معاون فرهنگی اجتماعی شهرداری تبریز و سازمان فرهنگی هنری شهرداری تبربز و دست اندرکاران این جشنواره تشکر می کنم و تاکید می کنم حمایت از این هنر ارزشمند وظیفه همه ماست و نشاط اجتماعی را در جامعه گسترش می دهد؛ داشتن برنامه ریزی متنوع و گسترده برای تمامی مناسبت ها می تواند در معرفی داشته های شهر اثربخش و یاری رسان باشد و نباید فراموش کنیم رویکرد دچار تحول شده است و امروز یاری گرفتن از هنرهای مختلف برای تشدید اثرات مثبت فکر و اندیشه بهره می گیریم.

گفتنی است آیین رونمایی از پوستر پنجمین جشنواره بین المللی تبریزیم روز سه شنبه ۱۴ آذرماه در محل عمارت تاریخی شهرداری تبریز با حضور مسئولان استانی و هنرمندان برگزار و در خاتمه از پوستر این دوره از جشنواره رونمایی شد.

 




مطالب مرتبط

پس از اجرای 127 اثر از ۳۵ شهر و ۱۷ استان

اختتامیه جشنواره سراسری تئاتر خیابانی تبریزیم برگزار شد
پس از اجرای 127 اثر از ۳۵ شهر و ۱۷ استان

اختتامیه جشنواره سراسری تئاتر خیابانی تبریزیم برگزار شد

پس از دو روز هنرنمایی هنرمندان 17 استان کشور در جشنواره سراسری تئاتر خیابانی تبریزیم، این رویداد روز یکشنبه هفتم آبان با معرفی نفرات و گروه‌های برتر، به کار خود پایان داد.

|

گفت‌وگو با کارگردان حاضر در جشنواره تبریزیم

مجتبی خلیلی: «آهویی با روپوش قرمز» روایتی از زندگی یک محیط‌‌‌‌‌بان شهید است
گفت‌وگو با کارگردان حاضر در جشنواره تبریزیم

مجتبی خلیلی: «آهویی با روپوش قرمز» روایتی از زندگی یک محیط‌‌‌‌‌بان شهید است

مجتبی خلیلی معتقد است آن‌ گونه که شایسته است به محیط‌بانان شهید پرداخته نشده و از این رو در نمایش «آهویی با روپوش قرمز» زندگی یک محیط‌بان را که در دفاع از میهن به شهادت رسیده است، روایت می‌کند.

|

نظرات کاربران