در حال بارگذاری ...
...

به کارگردانی مجتبی سعادت‌طلب

نمایش «شنبه شروع شد» در تئاتر شهر تبریز روی صحنه می‌رود

به کارگردانی مجتبی سعادت‌طلب

نمایش «شنبه شروع شد» در تئاتر شهر تبریز روی صحنه می‌رود

نمایش «شنبه شروع شد» اقتباسی از داستان کوتاه غلامحسین ساعدی، به نویسندگی علی ذوالمجد و کارگردانی مجتبی سعادت‌طلب، کاری از گروه نمایش عمق‌آرت در تئاتر شهر تبریز روی صحنه می‌رود.

به گزارش خبرنگار ایران تئاتر در آذربایجان شرقی نمایش «شنبه شروع شد» اقتباسی از یک داستان کوتاه غلامحسین ساعدی به نویسندگی علی ذوالمجد و کارگردانی مجتبی سعادت‌طلب از ۲۶ الی ۳۰ آبان ماه ۱۴۰۳ در پلاتو استاد قبه‌زرین مجموعه فرهنگی هنری تربیت (تئاتر شهر تبریز) روی صحنه می‌رود.
کارگردان جوان «شنبه شروع شد» در خصوص اجرای این نمایش گفت:
«این نمایش درامی جدی با درونمایه‌های عشق، نفرت، دوری و نزدیکی انسان‌هاست که از زبان راوی، داستان زندگی نویسنده‌ای را بیان می‌کند. متن این نمایش اقتباسی از یک داستان کوتاه نوشته‌ی غلامحسین ساعدی است و ما بسیار خوشحالیم که بعد از مدت‌ها توانستیم کاری از این نویسنده را در زادگاه او تبریز، به روی صحنه ببریم.»
سعادت‌طلب که اولین کارگردانی خود را تجربه می‌کند افزود: «روایت این نمایش داستان نویسنده‌ای دغدغه‌مند با افکاری مشوش است که درگیر یک رابطه عاطفی می‌شود و از شنبه‌ها متنفر است و در عین‌حال هر روز در انتظار شنبه‌هاست تا معشوق خود را ملاقات کند.»
وی تأکید کرد: «مخاطبان عزیز تئاتر تبریز می‌توانند ارتباط بسیار نزدیکی با متن و شخصیت نمایشی بازیگران برقرار کند چرا که داستان از بطن زندگی تمام افراد جامعه روایت می‌کند.»
سهند اشکو، مجتبی سعادت‌طلب، مهدیه جعفری، حمید بلوچیان و ثمین طهماسبی در این نمایش به ایفای نقش خواهند پرداخت.
سایر عوامل نمایش عبارتند از:
رامین ریاضی (استاد راهنما)، کمال پرناک (مشاور کارگردان و طراح صحنه و نور)، الهه نامی (دستیار کارگردان)، هلیا تیموری (مدیر صحنه)، علی‌اکبر اصل زینی (منشی صحنه)، فرهاد عبدی (مجری صحنه)، کوروش صفایی‌فر و علی منافی (مسئولان فنی)، الهه نامی و زهرا سلطان زالی (طراح لباس)، مرضیه قربانی (طراح و مجری گریم)، محمد احمدی (طراح پوسترو تیزر)، محمد احمدی و هلیا جبارزاده (عکاس)، علی شهباز (مسئول اتاق فرمان)