در حال بارگذاری ...
...

تقدیم جوایز اعضای نمایش «رأس ساعت 5» به حرم حضرت معصومه

تقدیم جوایز اعضای نمایش «رأس ساعت 5» به حرم حضرت معصومه

بازیگر و طراح صحنه نمایش «رأس ساعت ۵» از تقدیم جوایز اعضای این گروه به حرم حضرت معصومه خبر داد.

به گزارش آذربایجان شرقی، محمد کدخدازاده در گفت‌وگو با خبرنگار روابط عمومی چهاردهمین جشنواره تئاتر رضوی، درباره انتخاب نمایش «اسکرین‌شات» به عنوان بهترین نمایش این جشنواره، اظهار داشت: این نمایش، کاری از گروه طراوت قم بود که توانستم در جشنواره تئاتر رضوی با آن به مقام سوم بازیگری مرد و مقام اول طراحی صحنه برسیم.

وی ادامه داد: در تبریز به ما خوش گذشت، در هفت بخش کاندید بودیم و در 6 بخش نیز موفق به کسب جایزه شدیم. جوایزی که گرفتیم، مقام اول موسیقی، مقام اول طراحنی صحنه، مقام اول بازیگری زن، مقام سومی کارگردانی و نویسندگی و مقام سوم بازیگری مرد بود. خدا را شکر می‌کنیم که با تلاش بچه‌های گروه، این جوایز کسب شد. البته ما تمام جوایزمان را به حرم حضرت معصومه تقدیم کردیم.

بازیگر و طراح صحنه نمایش «رأس ساعت 5» راجع‌به میزبانی تبریز از چهاردهمین جشنواره تئاتر رضوی گفت: جشنواره خیلی خوبی بود. با اینکه تبریز برای اولین بار میزبانی این جشنواره را برعهده گرفت، اما آن را به نحو احسن برگزار کرد. از میهمانان هم به خوبی میهمان نوازی شد که جا دارد از تک‌تک دوستان تشکر کنم.