در حال بارگذاری ...
گروه آینا نماینده ایران در فستیوال بین المللی تئاتر ازمیر ترکیه

«سرود صد هزار افلیای عاشق» در آسمان فستیوال ازمیر

نمایش «سرود صدهزار افلیای عاشق» به نویسندگی قطب الدین صادقی و کارگردانی علی فتوحی در فستیوال بین المللی تئاتر ازمیر ترکیه شرکت می کند.

مهرداد خردمند، روابط عمومی انجمن هنرهای نمایشی آذربایجان شرقی: نمایش "سرود صدهزار افلیای عاشق" به نویسندگی قطب الدین صادقی و کارگردانی علی فتوحی در فستیوال بین المللی تئاتر ازمیر ترکیه شرکت می کند.

این نمایش با بازی میترا آهور   پیش از این در فستیوال بین المللی تئاتر ایتوس آنکارا به روی صحنه رفته بود و در این فستیوال به عنوان سفیر صلح و دوستی مورد تقدیر قرار گرفته بود.

 

 نمایش "سرود صدهزار افلیای عاشق" کاری از گروه نمایش آینا تبریز به نمایندگی از کشور جمهوری اسلامی ایران در فستیوال بین المللی ازمیر ترکیه حضور خواهد یافت.

این فستیوال با حضور کشورهایی مانند انگلستان، ایتالیا، صربستان، آلمان، ترکیه و ایران از ۱۵ آذر ماه آغاز شده و در حال برگزاری است.

 

نمایش "سرود صدهزار افلیای عاشق" داستان مویه های یک بازیگر زن است که تمام خانواده ، گروه تئاتر و دوستانش طی جنگ داخلی عراق در زمان حکومت صدام حسین به قتل رسیده اند. او تحت تاثیر نمایش هملت ، شکنجه ها ، تجاوز و جنگ در وضع روحی آشفته به سر می برد.

 

علی فتوحی کارگردان نمایش "سرود صدهزار افلیای عاشق" متولد ۱۳۵۴ تبریز و فارغ التحصیل رشته کارگردانی در مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه هنر و معماری تهران، مدرس تئاتر و عضو هییت مدیره انجمن دانش آموختگان تئاتر تبریز است.

وی فعالیت تئاتری از سال ۱۳۷۳ آغاز کرده و کارگردانی آثاری چون: اتاق آیینه، مریخی ها، آوا، مراسمی برای یک دوست، همه عطرهای عربستان، تانگوی تخم مرغ داغ، ترانه های تلخ تارا، کلفت ها، خطوط مدادی ، چندین اثر خیابانی و صحنه ای دیگر و بازی در چندین اثر تلویزیونی و صحنه ای را در کارنامه خود دارد.

 

قطب‌الدین صادقی نویسنده، فیلم‌نامه‌نویس، مترجم، کارگردان تئاتر، استاد دانشگاه، بازیگر سینما، تلویزیون و عضو فرهنگستان زبان و ادب فارسی ایران است.

وی در سال ۱۳۵۴ مدرک کارشناسی خود را در رشته هنرهای نمایشی، از دانشکده هنرهای زیبای دانشگاه تهران دریافت نمود؛ سپس جهت ادامه تحصیل عازم فرانسه شد و توانست در دانشگاه سوربن پاریس، دوره کارشناسی ارشد و دکترای خود را در رشته هنرهای نمایشی به پایان ببرد. پس از پایان تحصیلات در سال ۱۳۶۴ به ایران بازگشت و در کنار تدریس در دانشگاه‌های مختلف، به عنوان کارگردان و بازیگر سینما و تئاتر به فعالیت خود ادامه داده است وی اکنون از اساتید مطرح تئاتر ایران و عضو شورای سیاست گزاری جشنواره بین المللی تئاتر فجر میباشد

 

میترا آهور بازیگر و کارگردان تئاتر

لیسانس اقتصاد خود در سال 1382 از دانشگاه آزاد ارومیه گرفت و اکنون در حال اتمام تحصیلات دوره ی کارشناسی در رشته نمایش ( بازیگری/ کارگردانی) در دانشگاه نبی اکرم تبریز است.

وی از سال ۱۳۷۳ فعالیت هنری خود را با رمان نویسی آغاز نموده و از سال ۱۳۷۶ وارد عرصه نمایش گردید و با حضور در جشنواره های استانی، منطقه ای و فجر فعالیت خود را ادامه داد.

 سال ۱۳۷۹ حضور در جشنواره ی میثاق  تهران با اجرای نمایش توله سگ در تالار سنگلج، اولین تجربه ی صحنه را برای او رقم زد و در پایان به برخی از تجربه های وی اشاره شده است

 نمایش های عروسکی: قوقولی تنها. حسنی نگو، یه دسته گل، شب یلدا و

نمایش‌های صحنه ایی : نوکر شیطان، آنتیگونه، آفرینش، گزارش تن، آیینه خانه، سیب حوا، رازها و دروغها، آوای باد، اگر باران ببارد، سه پنجره از شادی، هیپوفیز، سادیسم، ذهن پرتغالی، خالکوبی گل رز

کارگردانی نمایش: شب بی پایان فاخته، یک تکه دریا، ساعت ۵ شد بابا.

بازی در چندین نمایش تلویزیونی و تله تئاتر و چندین فیلم کوتاه بازی در سریالهای حورمت و دریا.

بازی در فیلم سینمایی مرز

 

فستیوال بین المللی تئاتر ازمیر که از 15 آذر آغاز شده است در دومین روز خود میزبان نمایش سرود صد هزار افلیای عاشق، تنها نماینده ایران در این جشنواره خواهد بود. این جشنواره تا 25 آذر ادامه خواهد داشت.




مطالب مرتبط

پیشکسوت تئاتر تبریز مطرح کرد

ابراهیم عباسعلیزاده: روند برگزاری اولین روز جشنواره سهند مطلوب بود
پیشکسوت تئاتر تبریز مطرح کرد

ابراهیم عباسعلیزاده: روند برگزاری اولین روز جشنواره سهند مطلوب بود

پیشکسوت عرصه تئاتر تبریز روند اجرای نخستین روز از برگزاری جشنواره تئاتر مناطقه‌ای سهند در تبریز را مطلوب دانست و با ابراز امیدواری درباره توسعه امکانات در تئاتر استان‌ها گفت امید که شاهد موفقیت‌های بیش از پیش باشیم.

|

پیام مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان‌شرقی به جشنواره تئاتر منطقه‌ای سهند

پیام مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان‌شرقی به جشنواره تئاتر منطقه‌ای سهند

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان‌شرقی، در پیامی به مناسبت برگزاری جشنواره تئاتر منطقه‌ای سهند در تبریز، نوشت آنچه که امروز به عنوان هنر تئاتر متبلور شده و به منصه‌ ظهور رسیده، به واقع ثمره‌ اندیشه‌ انسان‌هایی فرهنگ مدار است که باورهای الهی،‌ انسانی و اجتماعی را ...

|

پیام استاندار آذربایجان‌شرقی به جشنواره تئاتر منطقه‌ای سهند

پیام استاندار آذربایجان‌شرقی به جشنواره تئاتر منطقه‌ای سهند

استاندار آذربایجان‌شرقی، در پیامی به مناسبت برگزاری جشنواره تئاتر منطقه‌ای سهند در تبریز، این رویداد را محلی برای نمایش تنوع و تعدد نگرش‌ها و ‌اندیشه‌ها دانست که فضایی مناسب را فراهم می‌کند تا اصحاب هنر در کنار هم قرار بگیرند.

|

گفت‌وگو با حسین اصل عبداللهی، مدرس، نویسنده و کارگردان تئاتر

برای شناخت بهتر، انسان را در پرانتز قرار دادم
گفت‌وگو با حسین اصل عبداللهی، مدرس، نویسنده و کارگردان تئاتر

برای شناخت بهتر، انسان را در پرانتز قرار دادم

حسین عبداللهی، مدرس و کارگردان تئاتر با نقل این جمله هوسرل که «برای شناخت هر پدیده‌ای، باید آن را در پرانتز قرار بدهیم»، می‌گوید برای شناخت و گذاشتن ذات انسانی در بوته آزمایش، در نمایش «پرانتز باز انسان پرانتز بسته»، وجود و ماهیت انسان را در پرانتز قرار داده است.

|

نظرات کاربران