در حال بارگذاری ...

آثار بومی ویژگی مثبت جشنواره تئاتر استانی 96 محسوب می شوند

کارگردان جوان تبریزی، گفت: حسن مهم و ویژگی مثبت بیست و نهمین جشنواره تئاتر نمایش هایی هستند که به زبان بومی کار شده اند چراکه گزینه بسیار مهمی برای راه یابی به سایر جشنواره ها محسوب می شوند.

به گزارش روابط عمومی تئاتر شهر تبریز، بهنام پناهی در گفتگو با واحد خبر بیست و نهمین جشنواره تئاتر استانی آذربایجان شرقی، با اشاره به نمایش های فولکور شرکت کننده در این جشنواره تاکید کرد: اهمیت دادن به نمایش های فولکلور باعث موفقیت جشنواره تئاتر خواهد بود.
پناهی در رابطه با نظریه ی هئیت داوران نسبت به آثار  راه یافته به جشنواره خاطرنشان شد: نظر هئیت داوران سلیقه ای است و هر فردی نظر خاصی در رابطه با آثار دارد و تا زمانی که نتایج قطعی اعلام نشود نمی توان گفت که داوری کدام یک از افراد بهتر است.
وی افزود: امسال هئیت داوران جشنواره از سطح بالایی  نسبت به سال های قبلی برخوردارند و امید داریم پس از اعلام نتایج نیز افکار خوبی نسبت به داوران داشته باشیم.
کارگردان نمایش «همین امشب» گفت: نکته ای که حائز اهمیت است فوکوس نکردن تئاتر در رابطه با نظر هئیت داوران هست چون داوری به صورت سلیقه ای انجام می گیرد.
بهنام پناهی در رابطه با بخش تجربه های نو گفت: این بخش که جدیدا امسال به جشنواره اضافه شده بسیار ایده جالب و قابل تحسینی بود زیرا تجربه های نو باعث می شود جوانان هنرهای خود را به نمایش گذاشته و تجربه های بسیاری برای راه یابی به جشنواره های بعدی کسب کنند.
وی اظهار کرد: نمایش همین امشب تنهایی افراد را به مخاطبان نشان می دهد، در این نمایش شخصیت یک زن خیابانی و یک پزشک توصیف شده است که روزهای خود را به تنهایی سپری میکنند اگرچه این افراد در هر حالتی با عموم مردم سرو کار دارند در حقیقت تنهایی بر آنها غلبه کرده است.
کارگردان این نمایش اضافه کرد: در حقیقت این گونه از افراد را در زندگی روزمره خود مشاهده می کنیم ولی توجه چندانی به آنان نداریم، این دسته از افراد به دنبال شخصی هستند که با دوستان خود درد و دل کنند ولی در مقابل دوستان پای صحبت آنان نمینشینند.
وی افزود: با آنکه نمایش های شهر تبریز پیشرفت چشمگیری داشته است اما نمایشهایی که در شهرستان اجرا میگردد کیفیت چندانی را در بر نمیگیرند.
وی ادامه داد: اگر تئاترهای شهرستانی با تئاترهای استانی رقابت نمایند مطمئنا موفقیت های چشمگیری را شاهد خواهیم شد.
پناهی افزود: نظم و روالی که در این دوره از جشنواره وجود دارد مانند بلیط فروشی در گیشه تئاتر است که به مخاطبین اعلام می کند که برای دیدن یک کار فرهنگی باید بلیط تهیه نماییم و اگر این گونه نباشد تئاتر کاران و کارگردانان نمی توانند به حیات خود در زمینه تئاتر ادامه دهند چون از جانب هیچ ارگانی حمایت نمی شوند.
بهنام پناهی در پایان سخنان خود خاطرنشان شد: امید بر آن دارم که به تجربه های نو و همچنین جوانان بها دهند چون فرادیی نزدیک جوانان جشنواره های استانی را با کارهای خود شکوفا می سازند.




مطالب مرتبط

نظرات کاربران