در حال بارگذاری ...
رئیس حوزه هنری آذربایجان‌شرقی:

جشنواره میرزا آقا تبریزی یعنی احیای دوباره نمایشنامه نویسی در تبریز

رئیس حوزه هنری آذربایجان‌شرقی عنوان کرد: نخستین جشنواره ملی نمایشنامه نویسی میرزا آقا تبریزی فرصتی مطلوبی برای احیای هویت و ارتقای دیدگاه نمایشنامه نویسان در عرصه نمایش های ایرانی است. به گزارش آذربایجان شرقی و به نقل از دبیرخانه جشنواره میرزا آقا تبریزی، سید محمد حسین بلاغی با اشاره به اهمیت جشنواره میرزا آقا تبریزی اظهار کرد: معرفی میرزا آقا تبریزی با این عنوان در جشنواره، گذشته تاریخ نمایشنامه در ایران را بازگو می‌کند و نام این نویسنده را به عنوان نخستین نمایشنامه نویس ایران بر زبانها می‌آورد.

به گزارش آذربایجان شرقی و به نقل از دبیرخانه جشنواره میرزا آقا تبریزی، سید محمد حسین بلاغی با اشاره به اهمیت جشنواره میرزا آقا تبریزی اظهار کرد: معرفی میرزا آقا تبریزی با این عنوان در جشنواره، گذشته تاریخ نمایشنامه در ایران را بازگو می‌کند و نام این نویسنده را به عنوان نخستین نمایشنامه نویس ایران بر زبانها می‌آورد.

وی ادامه داد: نمایشنامه مقوله ای است که در زمینه و پیرنگ اثری که روی صحنه می رود اهمیت قابل توجهی دارد؛ لذا برگزاری چنین جشنواره ای برای اولین بار در تئاتر استان به خصوص در حوزه نمایشنامه نویسی فرصت مغتنمی است که بتواند بستر قابل توجهی برای اجراهای نمایشی در استان حتی کشور فراهم کند.

رئیس حوزه هنری آذربایجان‌شرقی در ادامه تأثیر برگزاری این جشنواره در احیای تئاتر استان توضیح داد: شناسایی و انتخاب اشخاص صاحب‌صلاحیت در حوزه نمایشنامه نویسی و همچنین معرفی و کشف نسل جوان از جمله تأثیرات مثبت برگزاری این جشنواره است.

بلاغی دربخش دیگری از سخنان خود ابراز کرد: تاریخ آذربایجان دارای هم افزایی موضوع است و این جشنواره فرصتی مطلوبی برای احیای هویت و ارتقای دیدگاه نمایشنامه نویسان در عرصه نمایش های ایرانی است.

وی در ادامه با بیان اینکه در جامعه تئاتری نسبت عرضه متون نمایشی می بایست با تقاضا برای اجرای نمایشنامه برابر باشد، اظهار کرد: جشنواره باید تولید ‌محور باشد، چرا که استان از لحاظ محتوا دچار کمبود است و نیازمند تولید محتوا قدرتمند در جامعه تئاتری است.

بلاغی در پایان بر برگزاری کارگروه های تخصصی در جشنواره میرزا آقا تبریزی تأکید کرد و گفت: باید در این جشنواره استعدادهای جوان شناسایی و تحت پوشش اساتید قرار گیرد، همچنین کارهایشان نیز مورد نقد و بررسی قرار گیرد.




مطالب مرتبط

پیشکسوت تئاتر تبریز مطرح کرد

ابراهیم عباسعلیزاده: روند برگزاری اولین روز جشنواره سهند مطلوب بود
پیشکسوت تئاتر تبریز مطرح کرد

ابراهیم عباسعلیزاده: روند برگزاری اولین روز جشنواره سهند مطلوب بود

پیشکسوت عرصه تئاتر تبریز روند اجرای نخستین روز از برگزاری جشنواره تئاتر مناطقه‌ای سهند در تبریز را مطلوب دانست و با ابراز امیدواری درباره توسعه امکانات در تئاتر استان‌ها گفت امید که شاهد موفقیت‌های بیش از پیش باشیم.

|

پیام مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان‌شرقی به جشنواره تئاتر منطقه‌ای سهند

پیام مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان‌شرقی به جشنواره تئاتر منطقه‌ای سهند

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان‌شرقی، در پیامی به مناسبت برگزاری جشنواره تئاتر منطقه‌ای سهند در تبریز، نوشت آنچه که امروز به عنوان هنر تئاتر متبلور شده و به منصه‌ ظهور رسیده، به واقع ثمره‌ اندیشه‌ انسان‌هایی فرهنگ مدار است که باورهای الهی،‌ انسانی و اجتماعی را ...

|

پیام استاندار آذربایجان‌شرقی به جشنواره تئاتر منطقه‌ای سهند

پیام استاندار آذربایجان‌شرقی به جشنواره تئاتر منطقه‌ای سهند

استاندار آذربایجان‌شرقی، در پیامی به مناسبت برگزاری جشنواره تئاتر منطقه‌ای سهند در تبریز، این رویداد را محلی برای نمایش تنوع و تعدد نگرش‌ها و ‌اندیشه‌ها دانست که فضایی مناسب را فراهم می‌کند تا اصحاب هنر در کنار هم قرار بگیرند.

|

گفت‌وگو با حسین اصل عبداللهی، مدرس، نویسنده و کارگردان تئاتر

برای شناخت بهتر، انسان را در پرانتز قرار دادم
گفت‌وگو با حسین اصل عبداللهی، مدرس، نویسنده و کارگردان تئاتر

برای شناخت بهتر، انسان را در پرانتز قرار دادم

حسین عبداللهی، مدرس و کارگردان تئاتر با نقل این جمله هوسرل که «برای شناخت هر پدیده‌ای، باید آن را در پرانتز قرار بدهیم»، می‌گوید برای شناخت و گذاشتن ذات انسانی در بوته آزمایش، در نمایش «پرانتز باز انسان پرانتز بسته»، وجود و ماهیت انسان را در پرانتز قرار داده است.

|

نظرات کاربران